[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
SolaraGuy.com • View topic - speed sensors
Stock talk about the Generation 1 and 1.5 Toyota Solara which were produced from 1999 to 2003.

speed sensors

speed sensors

Postby mettler » Mon Aug 04, 2014 10:03 am

I have a wacky situation going on where my speed-o will just drop to nothing and then jump all over the place before settling back at the current speed. I have taken out the speed sensor on the transmission and even swapped it for a different one, but I still have the same problem. So, I am beginning to think I might have a short somewhere. I was looking at swapping the speed sensors on the wheels, but I can't find where the connection is. Is it way up in the car somewhere? Has anyone ever swapped them out?

thanks
http://www.facebook.com/pages/Ice-Dragon-Cooling/139536759426738
User avatar
mettler
Regular SolaraGuy Member
Regular SolaraGuy Member
 
Posts: 109
Joined: Sat Feb 12, 2005 8:53 am
Location: Silver Spring, MD

Return to Stock Gen 1 and 1.5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests