[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
SolaraGuy.com • View topic - 2007 solara audio system?
Talk about audio, video and navi stuffs.

2007 solara audio system?

2007 solara audio system?

Postby jenny » Mon Feb 01, 2010 12:35 pm

Hi guys, i just got my 2007 solara SLE and have a couple of questions.
btw, i got mine for $9700 with 40k mileage and no accidents
anyway, when my key is in "accessories" position, the radio works.
but i just noticed that the radio didn't work with the key in acc position.
could it be because of cold weather?
jenny
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 31, 2010 11:30 am

Postby Black Bob » Mon Feb 01, 2010 2:10 pm

Weather shouldn't be a factor with your problem. Is this the factory system or an aftermarket? Does the radio come on with the engine on also?
Current: 2008 Brick Toyota FJ Cruiser 4x4 Upgrade Pkg# 2
Previous: 2005 Arctic Frost Toyota Solara SE Sport V6
User avatar
Black Bob
SolaraGuy Driver
SolaraGuy Driver
 
Posts: 708
Joined: Thu Oct 18, 2007 7:16 am
Location: NE Ohio--where we know nothing about everything and we know it the loudest

Postby jenny » Mon Feb 01, 2010 2:43 pm

yeah it's the factory system. it's jbl 6 cd one. it also works with the engine on.. idk what went wrong
jenny
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 2
Joined: Sun Jan 31, 2010 11:30 am

Postby Black Bob » Tue Feb 02, 2010 7:27 am

I'm thinking three causes right now:
1) fuse - easiest remedy, pull the fuse panel under the dash and check for a blown fuse
2) faulty ignition switch - worse case scenario, will probably need to visit a dealer
3) faulty wiring from the stereo to the ignition switch, better remedied by a stereo shop than the expensive dealership.

If the fuse isn't the problem and if you bought it from the dealer they should (hopefully) fix this problem at no cost. If you bought from a private owner it couldn't hurt to ask if he had the same problem or, most importantly, did he have an aftermarket previously or had any modifications done to it at all.
Current: 2008 Brick Toyota FJ Cruiser 4x4 Upgrade Pkg# 2
Previous: 2005 Arctic Frost Toyota Solara SE Sport V6
User avatar
Black Bob
SolaraGuy Driver
SolaraGuy Driver
 
Posts: 708
Joined: Thu Oct 18, 2007 7:16 am
Location: NE Ohio--where we know nothing about everything and we know it the loudest

Return to A/V/N Gen 2 and 2.5

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests