[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 988: getdate(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Moscow' for 'MSK/3.0/no DST' instead
SolaraGuy.com • View topic - Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?
Stock talk about Solara

Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Postby Jeaoma » Wed Sep 28, 2011 2:00 pm

i have a 00 Solara and my speedeometer (cluster) got stolen
now i must replace it but i can not find a 6cyl cluster they are all 4cyl or kph:;
i believe i need MPH cluster 6 cyl AT (w/security)
My car is a 00, v6, automatic. . . please help :/ thanks in advance**


::THESE ARE THE MANY CLUSTERS::
MPH cluster 4 cyl MT security
MPH cluster 6 cyl AT (w/security)
KPH cluster 6 cyl AT (w/security)
KPH cluster 4 cyl AT security
KPH cluster 4 cyl MT security
KPH cluster 6 cyl MT (w/security)
MPH cluster 6 cyl MT (w/security)
KPH cluster 4 cyl AT w/o security
MPH cluster 4 cyl AT security
KPH cluster 4 cyl MT w/o security
MPH cluster 4 cyl MT w/o security
MPH cluster 4 cyl AT w/o security
User avatar
Jeaoma
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 49
Joined: Tue Aug 30, 2011 10:53 pm

Re: Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Postby ThatVietGuy » Wed Sep 28, 2011 2:09 pm

Don't see why it wouldn't fit.
Image
User avatar
ThatVietGuy
SolaraGuy Semi-Pro Racer
SolaraGuy Semi-Pro Racer
 
Posts: 2507
Joined: Sat Jun 25, 2005 1:50 am
Location: SoCal

Re: Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Postby Jeaoma » Wed Sep 28, 2011 2:16 pm

does the (with or without security) makes a diffrence?
meaning i need:
------MPH cluster 6 cyl AT (w/security)
i can install:
-----MPH cluster 4 cyl AT (w/security)

sorry im asking to many questions and yet i feel like im asking the same thing over and over again but i just dont want to do something i am not sure about ^.^
User avatar
Jeaoma
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 49
Joined: Tue Aug 30, 2011 10:53 pm

Re: Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Postby chriscarter » Wed Sep 28, 2011 6:11 pm

Make sure speedo calibration and guage/warning light input terminals match up.
chriscarter
 

Re: Does a 4Cyl Cluster Fits a 6Cyl 00 Solara?

Postby Jeaoma » Thu Oct 06, 2011 10:53 am

thanks
User avatar
Jeaoma
Just Licensed SolaraGuy
 
Posts: 49
Joined: Tue Aug 30, 2011 10:53 pm

Return to Toyota Solara OEM

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests